Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μαίνεται η ένταση στο ΑΠΘ – Αντιδράσεις για την παρουσία της Αστυνομίας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνεχίζεται η ένταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα συνεδριάζει η σύγκλητος του Πανεπιστημίου και βρίσκονται εκεί και συγκεντρωμένοι φοιτητές και καθηγητές. Χθες έγιναν και προσαγωγές. Από τους δύο ανθρώπους που προσήχθησαν, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος λόγω κορονοϊού, ενώ ο άλλος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Τρίτη μέρα αστυνομικής παρουσίας έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Κοσμητεία ενημέρωσε πως η Σχολή θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 24 Απριλίου. Φοιτητικοί σύλλογοι, μέλη ΔΕΠ αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι, που αντιδρούν στην παρουσία της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Έκαναν λόγο για δυστοπικές εικόνες σε έναν χώρο εκπαιδευτικού ιδρύματος, ζήτησαν να φύγει η αστυνομία από το Πανεπιστήμιο και κατήγγειλαν ως προσχηματική την κατασκευή της βιβλιοθήκης, που αναφέρει η πρυτανεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνικό «πένθος» στην Ουκρανία! Σκοτώθηκαν 2.200 στρατιώτες, καταρρίφθηκαν 3 μαχητικά και τινάχτηκε στον αέρα τρένο που μετέφερε δυτικά όπλα

Μαύρη ημέρα ήταν η τελευταία για τον ουκρανικό στρατό, αφού οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν πολύτιμα οπλικά συστήματά...