Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητάει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη (βίντεο)

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έχουν γίνει «δύο ξένοι» όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση από την Πάτρα. Λίγες ώρες πριν η 33χρονη ξεκινήσει από τη ΓΑΔΑ για τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων φαίνεται πως έχει αποφασίσει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ώστε να διακόψει κάθε σχέση με τον 30χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πλευρά του, βρίσκεται πλέον απέναντι, δηλώνει αμέτοχος στους θανάτους των 3 παιδιών του και καλεί την 33χρονη να δώσει απαντήσεις για όλους και για όλα.

Οριστική είναι η ρήξη μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Όπως μετέδωσε το Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται αύριο το πρωί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης που όλο το προηγούμενο διάστημα την στήριζε, πλέον έχει διαχωρίσει πλήρως τη θέση του και ουσιαστικά αποδέχεται την βαρύτατη κατηγορία που έχει αποδοθεί στην 33χρονη.

Βίντεο ντοκουμέντο από την κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίντεο από την κηδεία του μικρού κοριτσιού στις 2 Φεβρουαρίου είναι συγκλονιστικό. Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης παραμένουν αμίλητοι μέσα στην εκκλησία στην Πάτρα. Είναι η μέρα που συγγενείς και φίλοι της οικογένειας αποχαιρετούν την 9χρονη Τζωρτζίνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ