Πισπιρίγκου
Κοινωνία

Πάτρα: Η συνέντευξη της μητέρας σε τοπικό Μέσο τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία

Συνέντευξη σε τοπικό σάιτ της Πάτρας έδινε η Ρούλα Πισπιρίγκου, την ώρα που έφτασαν οι αστυνομικοί για να τη μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια σύνταξης του thebest.gr μιλούσε μέσω μηνυμάτων με την Ρούλα Πισπιρίγκου, που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, σχετικά με την κεταμίνη, που ανέφερε τηλεοπτικός σταθμός ότι είχε βρεθεί στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, ξαφνικά η Ρούλα Πισπιρίγκου σταμάτησε να απαντά και 20 λεπτά αργότερα έγινε γνωστό ότι προσήχθη στη ΓΑΔΑ όπου και ακολούθησε η σύλληψή της.

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα.

«Επίσης επιμένει (ο δημοσιογράφος) ότι έπαιρνε το παιδί μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ναρκωτικά, ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα.

»Όπως επίσης και κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσαν στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Και μ΄ εκνευρίζουν και αυτό το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό» είπε στο τοπικό Μέσο.

«Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο  δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα» είπε στην δημοσιογράφο.

Σχολιάζοντας τα όσα βλέπουν το φως με τις μαρτυρίες των γιατρών και την παρέμβαση της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, Άννας Μαστοράκου, είπε πως «Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο (δόθηκαν στη δημοσιότητα), δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι.

»Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά. Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι» είπε λίγο πριν εμφανιστεί η αστυνομία για να την οδηγήσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ