Κοινωνία

Ο Πορτοσάλτε ξαναχτυπά με νέες γελοιότητες: Ζήτησε διακοπές ρεύματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

  O «αρνητής της πραγματικότητας» Άρης Πορτοσάλτε... ξαναχτύπησε! Ένα μήνα μετά το «βενζίνη δεν βάζουν οι φτωχοί, παίρνουν λεωφορείο», ο άνθρωπος που επιχειρεί -τουλάχιστον μία φορά τον μήνα- να διχάσει τον ελληνικό λαό όσο κανένας άλλος, έκανε πάλι το... θαύμα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημερινό επεισόδιο της ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕιάδας, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τη δική του «πρόταση» για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Αυτή τη φορά ο Πορτοσάλτε υποστήριξε ότι εάν κλείναμε (δηλαδή εάν το διέκοπτε το κράτος) από μια ώρα το ρεύμα, τότε το κόστος θα ήταν μικρότερο!

«Εάν επιμεριζόμασταν από μία ώρα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δεν θα ήταν το ίδιο κόστος», πρότεινε σήμερα το πρωί. Δηλαδή το ρεύμα να διακόπτεται από τότε μέχρι τότε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...