Κοινωνία

Πάτρα: Αλλοδαπή κατήγγειλε άνδρα για απόπειρα βιασμού

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ως δράστης φέρεται ένας άνδρας ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές για παραβατική συμπεριφορά και ο οποίος καταγγέλθηκε από την γυναίκα και μία φίλη της για απόπειρα βιασμού, άσκηση βίας και απειλή.

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές κινητοποιήθηκαν και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών.

Φαίνεται πως ο άνδρας και η γυναίκα είχαν στο παρελθόν σχέση και λίγες ώρες πριν την τέλεση του βιασμού, φαίνεται πως είχε προηγηθεί και σεξουλαική επαφή μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η καταγγελία διερευνάται με πολύ προσοχή, αφού σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το tempo24.news από αστυνομικές "πηγές", ο άνδρας και η γυναίκα είχαν στο παρελθόν σχέση και μάλιστα λίγες ώρες πριν την τέλεση της κατά την παθούσα πράξης, είχε προηγηθεί ανάμεσά τους σεξουαλική επαφή.

Ο συλληφθείς αναμένεται να περάσει την πόρτα της εισαγγελίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...