Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σβήγκος - Καταπέλτης για Λιγνάδη: «Κάποιοι πήγαν να καλύψουν πράγματα» (βίντεο)

Την ελπίδα του πως αυτή τη φορά, με την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, θα αποδοθεί δικαιοσύνη, εξέφρασε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» και ήταν ιδιαίτερα καυστικός αναφορικά με την υπόθεση.

«Δεν είμαι υπέρ της τηλεόρασης γιατί διαμορφώνει την άποψη του κόσμου σε σημαντικά πράγματα. Όσοι είμαστε στην τηλεόραση επηρεάζουμε,οπότε εάν κάποιος φίλος μου κατηγορείται για κάτι, καλύτερα να μην πω τίποτα. Μου προκάλεσε οργή ότι κανείς δεν αποκάλουσε δολοφόνο τον Μπάμπη που σκότωσε την Καρολάιν. Στην περίπτωση του Λιγνάδη, το σύστημα δικάζει το σύστημα. Ελπίζω αυτή τη φορά να αποδοθεί σωστά δικαιοσύνη», δήλωσε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσουν να σκεπάζουν υποθέσεις σαν του Δημήτρη Λιγνάδη. Εάν ο γιος μου μεγαλώνοντας κάνει κάτι ακραίο, τον ίδιο θα διαλύσω έαν τον καλύψω σε αυτό. Στην περίπτωση του Λιγνάδη κάποιοι πήγαν να καλύψουν πράγματα», συμπλήρωσε.

Τέλος μίλησε για ένα θέμα που τον ταλαιπώρησε.

«Πέρασα ανδρολοχεία, είχα πρηστεί είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης ναυτία και πεινούσα», αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...