Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας από εργαζόμενους του ΕΦΚΑ και συμβασιούχους νοσοκομείων

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη έξω από τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας. Στην πρώτη, οι συμβασιούχοι των νοσοκομείων διατράνωσαν τα αιτήματά τους προς την ηγεσία του υπουργείου, ενώ παράλληλα διαμαρτυρήθηκαν και κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Συγκέντρωση πραγματοποιήσαν στις 11 το πρωί στο υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ και κατευθύνονται αυτή την ώρα προς το Σύνταγμα.

Οι συμβασιούχοι, ορισμένου χρόνου, των νοσοκομείων προχώρησαν σε στάση εργασίας την Τετάρτη (16/02), συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις έξω από το υπουργείο Υγείας τις οποίες στηρίζει και η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newsbomb.gr και του Νίκου Χριστοφάκη, στις 12:30 ξεκίνησε η συγκέντρωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμβασιούχοι ζήτησαν απαντήσεις από τον υπουργό Υγείας στα αιτήματά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα κάψουμε τις μπλούζες μας» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ η οποία από τον υπουργό Υγείας «να ανοίξει τα ρολά του Υπουργείου και να δει τους μαχητές της πρώτης γραμμής».

Μάλιστα, ανάμεσα στα πλακάτ των συγκεντρωμένων, υπήρξε και ένα που εξέφραζε στήριξη στο «Κομβόι Ελευθερίας» του Καναδά! «Συνεχίστηκε φορτηγά για έναν ελεύθερο κόσμο», έγραφε στα αγγλικά το πανό που είχε τα χρώματα και τη σημαία του Καναδά!

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...