Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: «Συγγνώμη στον ίδιο τον Άλκη-Τον θεωρώ παιδί μου» λέει ο πατέρας κατηγορουμένου

Συγγνώμη» από τον Άλκη Καμπανό, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη από δράστες με οπαδικά κίνητρα, και από την οικογένειά του ζητάει ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων.

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Συγγνώμη που ήμουν εκεί, αλλά δεν απομακρύνθηκα από το αυτοκίνητο και δεν χτύπησα κανέναν» υποστήριξε από πλευράς του στην Ανακρίτρια ο 23χρονος κατηγορούμενος.

Ειδικότερα, ο πατέρας του δήλωσε στον Alpha: «Δεν έχω να πω τίποτα για τον γιο μου. Πρώτα θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγγνώμη από τον ίδιο Άλκη που είναι εκεί πάνω, τον θεωρώ παιδί μου. Από τους γονείς του, που ξέρω τι περνάνε, κι ας μην το καταλαβαίνει κανένας, γιατί κι εγώ είμαι γονιός τριών παιδιών».

«Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να μιλάνε σήμερα, όχι εμείς» συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως «δεν ζητάω να με συγχωρέσουν, μόνο όταν αποδειχθεί η αθωότητα φυσικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερωτηθείς για τον γιο του, είπε πως «δεν του μίλησα καθόλου. Όλο κλαίει, δύο φορές που επικοινωνήσαμε. Δεν μπορούμε να τον δούμε. Ντρέπεται πάρα πολύ, επειδή μας αγαπάει πάρα πολύ, αυτό που μας έκανε και δεν μπορεί να μου μιλήσει καθόλου»

 «Πιστεύω να πάνε όλα καλά, γιατί έχουμε πολλά στοιχεία σίγουρα ότι είναι αθώος» είπε στο τέλος, ξεσπώντας σε κλάματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ