Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Θρίλερ με το 12ο πρόσωπο της ομάδας

Θρίλερ με την ταυτότητα του 12ου ατόμου που συμμετείχε στην ομάδα των χούλιγκανς που έκανε την φονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και στην παρέα του. Τα αναπάντητα ερωτήματα που προκαλούν «πονοκέφαλο» στην ΕΛΑΣ.

Μυστήριο παραμένει γύρω από το 12ο πρόσωπο της ομάδας των χούλιγκανς που πραγματοποίησαν την φονική επίθεση στον Άλκη και την παρέα του στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατέληξε στην δολοφονία του 19χρονου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, είναι ο οδηγός του τρίτου οχήματος που φαίνεται ξεκάθαρα στο οπτικό ντοκουμέντο απο την οδό Πλαστήρα ενώ στο βίντεο από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης, είναι το αυτοκίνητο που έχει στρίψει αριστερά στη Γαζή.

Για την αστυνομία, ο 12ος αποτελεί τον «άγνωστο Χ». Οι Αρχές δεν ξέρουν ούτε όνομα, ούτε τι ρόλο έπαιξε στο σημείο. Το μόνο που γνωρίζουν για εκείνον, είναι ότι πρόκειται για κάτοικο Ωραιοκάστρου και την ώρα της επίθεσης φορούσε σκούφο.

Κι ενώ οι δέκα συλληφθέντες δίνουν ο ένας τον ρόλο του άλλου στο σημείο, για αυτόν, δεν έχει αναφερθεί ούτε λέξη. Σαν να πρόκειται για «φάντασμα».

Δεν τον έχει κατονομάσει κανείς. Είναι άγνωστος όπως λένε και για τους ίδιους. Πώς γίνεται όμως τρία άτομα, ο Κ.Ι., ο Β.Α , ο Γ.Κ , να μπήκαν στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου; Προφανώς κάτι δεν έχει αποκαλυφθεί απο τους εμπλεκόμενους .

Προκαλεί μεγάλο προβληματικό αλλα και υποψίες στην ΕΛ.ΑΣ. το γεγονός ότι δεν τον έχουν «δώσει» οι συνεργοί του. Ερευνάται με μεγάλη προσοχή, ποιο μπορεί να είναι το προφίλ του συγκεκριμένου άνδρα. Ποιος είναι και τον «προστατεύουν»; Πράγματι δεν τον ξέρουν ή επιχειρούν να θολώσουν τα νερά;

Απαντήσεις στα ερωτήματα θα δοθούν όταν «πέσει» στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο εκτός απο τον ίδιο, η αστυνομία αναζητά και το όχημά του, μέσα στο οποίο επεβαινε ο φερόμενος δράστης με το δρεπάνι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...