Κοινωνία

Κρήτη: Νέα στοιχεία για συστηματικό βιασμό ενός 7χρονου κοριτσιου

Ο πρώτος βιασμός και τα όσα εφιαλτικά ακολούθησαν στην Κρήτη στοιχειώνουν τη ζωή της. Η ανήλικη αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει αρχικά σε δασκάλα της, η οποία κίνησε τις διαδικασίες. Το παιδί υποστηρίζει στην καταγγελία του, πως για 4 χρόνια ζούσε ένα μαρτύριο και κατονομάζει ως δράστη, τον σύζυγο της αδερφής της.

Μια απίστευτη υπόθεση καταγγελίας βιασμού έφτασε στα γραφεία της Ασφάλειας Ηρακλείου, που ολοκλήρωσε το προανακριτικό της έργο και στέλνει τον 40χρονο την ερχόμενη Τρίτη (08-02-2022) ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι βίαζε το μικρό κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των 7 ως τα 11 χρόνια για περισσότερες από 10 φορές πίσω από την πλάτη της αδελφής της, που ήταν και η σύζυγος του κατηγορουμένου!

Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι αθώος ωστόσο στην αστυνομία θεωρούν ως βάσιμη την καταγγελία για αυτό και άλλωστε τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα που άσκησε τη βαρύτατη δίωξη! Η καταγγελία έγινε προχθές και αφού ασκήθηκε η δίωξη πήρε η υπόθεση τη δικαστική οδό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρουν νεότερα στοιχεία του cretapost.gr, ο 45χρονος συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι Aρχές στο σπίτι του και βρήκαν είδη οπλισμού. Ο ίδιος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για την υπόθεση ασέλγειας και κακοποίησης της ανήλικης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή και δεύτερου ατόμου  στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο εισαγγελέας την περασμένη Παρασκευή άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 45χρονου για βιασμό, ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...