Κοινωνία

Παρίστανε ότι ήταν υπάλληλος της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης και «άρπαξε» 2.200 ευρώ

2.200 ευρώ μπόρεσε και "άρπαξε" άγνωστος δράστης από κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, αφού προφασίστηκε μέσω τηλεφώνου, πως ήταν υπάλληλος της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης!

Σύμφωνα με το e-evros.gr, η συγκεκριμένη απάτη έγινε το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου. Ο δράστης κατάφερε κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής και αποστέλλοντας παράλληλα μήνυμα στο κινητό της ιδιοκτήτριας του καταστήματος να κλέψει "αθόρυβα" 2.200 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε αναλυτικά το σημερινό αστυνομικό δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο περιστατικό:

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπής.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπής στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα την 29-1-2022 το μεσημέρι, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ιδιοκτήτρια καταστήματος προφασιζόμενος υπάλληλο της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης και με το πρόσχημα καταβολής χρημάτων για αγορά προϊόντων, κατάφερε κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής και αποστέλλοντας παράλληλα μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο, που περιείχε σύνδεσμο (link), να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό της, μεταφέροντας το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ σε λογαριασμό του ημεδαπού δράστη.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...