Κοινωνία

Τρίκαλα: Θρασύτατη εν ψυχρώ ληστεία σε παντοπωλείο (Βίντεο)

https://youtu.be/9ELDv5cEA1w

Δύο δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με ολοπρόσωπες κουκούλες (full face) εισήλθαν στο παντοπωλείο όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του, και υπό την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το TV10.gr φαίνεται ξεκάθαρα η δράση των δύο ληστών, αλλά και η αντίδραση του ιδιοκτήτη που παρά το αρχικό σοκ αντέδρασε και κυνήγησε τους δράστες κάτι που φυσικά είναι πολύ επικίνδυνο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αστυνομικών που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, κατόρθωσαν σε χρόνο ρεκόρ να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ένα από τους δύο ληστές ο οποίος είχε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ένα δαχτυλίδι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατασχέθηκαν επίσης ένα μαχαίρι, μια κουκούλα και ένα μπουφάν τα οποία ο δράστης είχε νωρίτερα πετάξει σε θαμνώδη περιοχή της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος ληστής τα στοιχεία του οποίου έγιναν γνωστά στις αρχές, παραδόθηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ