Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη – Θεοφάνεια: Υπό το άγρυπνο βλέμμα της αστυνομίας ο εορτασμός - Με μάσκες και αποστάσεις

Δεκάδες πιστοί βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο, ενώ δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας προχωρούσαν σε συστάσεις όπου χρειαζόταν για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρόντες στις εκδηλώσεις είναι οι: υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ένας 19χρονος έπιασε τον Σταυρό με την πρώτη

Για να πιάσουν τον Σταυρό στον Θερμαϊκό βούτηξαν 21 άτομα. Στη λειτουργία παρευρέθηκαν οι Σταύρος Καλαφάτης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Βούλα Πατουλίδου, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, Γιάννης Αμανατίδης, Κυριάκος Βελόπουλος, Αγγελος Χαριστέας, Κώστας Χήτας και άλλοι.

Κλιμάκια της ΕΛΑΣ προχωρούσαν σε συστάσεις όπου χρειαζόταν στη Λεωφόρο Νίκης, από νωρίς το πρωί σε μια προσπάθεια να εφαρμοστούν με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό COVID-19.

Ένας 19χρονος που βούτηξε για πρώτη φορά ήταν αυτός που έπιασε πρώτος τον Τίμιο Σταυρό, όπως δήλωσε ο ίδιος, ενώ ευχήθηκε και χρόνια πολλά σε όλους.

Δείτε το βίντεο του thesstoday.gr

Δείτε φωτογραφίες από το newsit και από το thes.gr

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ