Κοινωνία

Γνωστός ηθοποιός δέχτηκε επίθεση από pitbull και κατέληξε στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Πολύ άσχημα ξεκίνησε η μέρα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη που αντί να βρεθεί στο πρώτο γύρισμα της «Μάγισσας Prequel» βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς δέχτηκε επίθεση από σκυλί το οποίο η ιδιοκτήτριά του μάζεψε κι εξαφανίστηκε όσο εκείνος προσπαθούσε να προστατευτεί αναζητώντας καταφύγιο σε ένα περίπτερο.

«Σήμερα ξεκινούσα θεωρητικά τα γυρίσματά μου στη Μάγισσα, όμως η μοίρα είχε διαφορετική άποψη για αυτό. Κατέληξα στο νοσοκομείο με δαγκώματα και στα δύο χέρια και στην κοιλιά από σκύλο», είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης 

«Κάνω αυτό το βίντεο, γιατί ήθελα να πω ότι η κυρία που είχε αυτό το pitbull που με δάγκωσε εξαφανίστηκε αμέσως. Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνεις μήνυση, δεν έχω ιδέα ποια είναι και πώς είναι», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Ήταν επί της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Το είδα στο δρόμο μόνο του και σταμάτησα δεξιά. Έχω δύο σκυλιά στο σπίτι οπότε ξέρω πράγματα. Τη στιγμή που το πλησίασα η κυρία μου φώναξε “φύγε δαγκώνει” και εκεί μου επιτέθηκε. Πήδηξε πάνω μου και με δάγκωσε στην κοιλιά, άρχισα να φωνάζω, κρύφτηκα σε ένα περίπτερο. Μέχρι να βγω από το περίπτερο η κυρία είχε εξαφανιστεί», κατέληξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην περιγραφή του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ