Κοινωνία

Τροχαίο στην Πάτρα: «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό» έλεγε ο 42χρονος λίγο πριν το κακό

Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Πάτρας ανήμερα των Χριστουγέννων, από τον αδόκητο χαμό ενός 42χρονου σε θανατηφόρο τροχαίο.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του κι ανετράπη στη συμβολή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την Κολοκοτρώνη.

«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό και δεν θα δουλέψω παραμονή Χριστουγέννων, θα πάω να δω όλους τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του λίγες ώρες πριν από το μοιραίο, όπως αποκάλυψε αδελφικός του φίλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήμερα των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το pelop.gr, περίμενε μάλιστα τηλέφωνό του για να περάσουν μαζί την ημέρα, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα «σχέδια».

Η τραγική είδηση του θανάτου του 42χρονου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός καθώς είχε δουλέψει επί σειρά ετών ως μετρ σε τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και εστιατόρια της Αθήνας, ενώ συμμετείχε ως επικεφαλής σε μεγάλα events, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

«Έφυγε ένας άγγελος. Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ποτέ δεν είχε πει κακή κουβέντα για κανέναν. Ακόμα και για εκείνους που τον πλήγωσαν, έλεγε "εδώ θα μείνουν όλα, πάμε παρακάτω". Ήταν ένα παιδί μάλαμα, ψυχούλα, είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα και τον είχα φίλο» πρόσθεσε συντετριμμένος ο φίλος του.

Η εξόδιος ακολουθία του Σπύρου Χριστόπουλου, ο οποίος ήταν πατέρας ενός 8χρονου κοριτσιού, τελέσθηκε σήμερα στις 15:00 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης, στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...
νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...