Κοινωνία

Κάτω Αχαΐα: Μωρό γεννήθηκε στο αμάξι και το περιποιήθηκαν στο Κέντρο Υγείας

Σύμφωνα με το thebest.gr, στις 8 το πρωί της παραμονής Χριστουγέννων ήρθε στη ζωή ένα κοριτσάκι  και το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας δέχτηκε τον καλύτερο χριστουγεννιάτικο μποναμά! Όπως περιγράφει ο Τάσος Γιακουμής, επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κατω Αχαΐας, Τάσος Γιακουμής, "Κατά τις 8 το πρωί, σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, πριν ακόμα έρθουν τα παιδιά της γειτονιάς για τα κάλαντα, ένα άλλο παιδάκι μας επισκέφθηκε. Γέννα στο αυτοκίνητο, περιποίηση της λεχώνας και του βρέφους (κορίτσι) στο Κέντρο Υγείας.

Δείτε αναλυτικά το post στο facebook  του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας

Χριστουγεννιάτικος Μποναμάς στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας...
Κάθε χρονιά, δημιουργείται η ανάγκη να επικαιροποιούμε τις ευχές μας για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.
Φέτος, η ίδια η ζωή έλυσε αυτό το ζήτημα.
Κατά τις 8 το πρωί, σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, πριν ακόμα έρθουν τα παιδιά της γειτονιάς για τα κάλαντα, ένα άλλο παιδάκι μας επισκέφθηκε.

Μ' ένα χαμόγελο, λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα.
Αισιοδοξία ακατέργαστη, μετά από μια χρονιά δύσκολη και πρωτόγνωρη για τη γενιά μας.
Μπροστά σε μια νέα χρονιά που κι αυτή προβλέπεται περίεργη και τραχιά, τα γεννητούρια στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας να είναι ο οδηγός για μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον.
Με τον αγώνα μας για μια καλύτερη υγεία για όλους, για μια καλύτερη και πιο αλληλέγγυα κοινωνία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...