Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Experience Park – Πρεμιέρα αύριο για το νέο πάρκο του Ελληνικού

Πρόκειται για το πρώτο έργο της μεγάλης ανάπλασης που παραδίδεται 6 μόλις μήνες μετά την απόκτηση της έκτασης από τη Lamda Development.

Μία έκταση άνω των 70 στρεμμάτων που αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, συνολικής έκτασης 2.000 στρεμμάτων.

«Είναι ξεχωριστή η σημερινή μέρα για εμάς. Σε χρόνο ρεκόρ, μόλις έξι μήνες από την απόκτηση του Ελληνικού από τη Lamda Development -και πολύ νωρίτερα από κάθε προσδοκία- παραδίδουμε στους πολίτες το πρώτο μας έργο. Είχαμε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή ότι θα παραδώσουμε ένα έργο που θα ωφελήσει όλους τους πολίτες, χωρίς ο φορολογούμενος να δώσει ούτε ένα ευρώ», είπε ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων Σύμβουλος Lamda Development.

Το πάρκο είναι ανοιχτό για όλους, καθημερινά, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00. Ένας προορισμός που περιμένει μικρούς και μεγάλους να τον επισκεφτούν και να ανακαλύψουν το σιντριβάνι, με εκατοντάδες πίδακες νερού που δημιουργούν μοναδικές χορογραφίες, τους χώρους υπαίθριας άθλησης, την παιδική χαρά και τον κήπο με τα ελαιόδεντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικά για την εορταστική περίοδο, από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου, το Experience Park στολισμένο και γεμάτο λάμψη, προσκαλεί το κοινό στην πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Ιδιαίτερη θέση στο πάρκο έχει και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων, μία σύνθεση από 180 μικρά έλατα, τα οποία μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου θα διατεθούν για αναδάσωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια