Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 56χρονος που σκότωσε την πρώην γυναίκα του

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (15/12) ο 56χρονος που σκότωσε με κυνηγητική καραμπίνα την πρώην σύζυγό του στη Νέα Μάδυτο και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ο 56χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος στο ζαχαροπλαστείο της περιοχής στη Νέα Μάδυτο και με το όπλο τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι πρώτες πληροφορίες για τους πυροβολισμούς έκαναν λόγο για γυναίκα δράστιδα. Οι αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται πως μπερδεύτηκαν, καθώς εν τέλει διαπιστώθηκε πως ο δράστης ήταν ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος του θύματος και απλά φορούσε μακρύ μπουφάν με κουκούλα.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (13/12) ο δράστης, ο οποίος αρχικά θεωρείτο ότι ήταν γυναίκα, εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο στην περιοχή Νέα Μάδυτο και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον της πρώην συζύγου του η οποία είχε καταφύγει στο κατάστημα για να σωθεί αφού η καταδίωξη είχε αρχίσει από το δρόμο. Την πυροβόλησε τρεις φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου και κατόπιν στο νοσοκομείο, οι διασώστες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής διασωληνώθηκε και παραδόθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στα ΤΕΠ του Ιπποκρατείου, όπου τελικά κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ