Κοινωνία

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι: Τι κρύβεται πίσω από την δολοφονία του «Dirty Harry»

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 35χρονου στο Γαλάτσι.

Επαγγελματίες «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 35χρονου άνδρα στο Γαλάτσι το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο νεαρός έφτασε στην οδό Εκάβης περί τις 18:00 με τη μηχανή του και δολοφονήθηκε πριν μπει σε σχολή πυγμαχίας που είναι στο σημείο.

Ειδικότερα, τον προσέγγισε ένα άτομο και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής, με τον 35χρονο να μην προλαβαίνει να αντιδράσει.

Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε από το σημείο και στο επόμενο στενό επιβιβάστηκε σε μηχανή την οποία οδηγούσε συνεργός του, που τον περίμενε στο σημείο.

Στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκαν επτά κάλυκες, ενώ κάτοικος της γειτονίας τόνισε στο Μega πως άκουσε τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς αλλά όταν βγήκε στο μπαλκόνι δεν είδε κανέναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που απέκλεισε τον χώρο, αλλά και κλιμάκιο της σήμανσης που συνέλλεψε στοιχεία.

Ποιο ήταν το θύμα

Ο 35χρονος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ήταν γνωστός ως «Dirty Harry» και ήταν σεσημασμένος.

Φέρεται να εμπλεκόταν σε υποθέσεις μπράβων της νύχτας, ενώ φαίνεται ότι σχετιζόταν με έναν 58χρονο, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Μεταμόρφωση προ λίγου διαστήματος.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο 58χρονος ήταν θείος του, αλλά στη συνέχεια προέκυψε ότι τον αποκαλούσε έτσι λόγω της διαφοράς ηλικίας τους.

Η αστυνομία, από τα πρώτα στοιχεία, εκτιμά πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η εκτέλεση, δε, της Δευτέρας μοιράζει σε πολύ με αυτή του 58χρονου, ο οποίος ήταν γνωστός ως «Κεφάλας» και είχε πέσει νεκρός τον Μάιο του 2021 έξω από καντίνα στην προαναφερθείσα περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αρδένες Νο2-Ρωσικό ΜΜΕ: Εκατό Γάλλοι μισθοφόροι εξοντώθηκαν μέχρις ενός-Ρώσος Στρατηγός Ιβασώφ: “Η Wagner θα ξεπληρώσει τον θάνατο των δικών μας”

Οι Ουκρανοί δεν είναι πλέον σε θέση να προελάσουν και οποιεσδήποτε απόπειρες τους ματαιώνονται μαζικά από το ρωσικό...