Κοινωνία

Παύλος Κοντογιαννίδης για φωτιά στον Βαρνάβα: "Όλα έγιναν κάρβουνο"

Το εξοχικό σπίτι του ηθοποιού στην περιοχή δεν κάηκε, αλλά όπως τόνισε όλα τα υπόλοιπα «έγιναν κάρβουνο». Ο ίδιος πληροφορήθηκε από γείτονά του, που του έστειλε φωτογραφία από το σπίτι να είναι «όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο» όπως είπε στην εφημερίδα «ΟΝ time». Πιο αναλυτικά, ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε:

«Δυστυχώς, όλα έγιναν κάρβουνο. Το σπίτι μου σώθηκε σαν από θαύμα, γιατί είχα φροντίσει να το έχω “κουρεμένο” από χόρτα. Το βλέπω τώρα από μια φωτογραφία που μου έστειλε ο γείτονας, όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Να χαρώ που σώθηκε το σπίτι μου ή να κλαίω που χάθηκε ο παράδεισός μου; Ένα σπίτι όρθιο μέσα σε 100 στρέμματα κάρβουνο. Πες μου τώρα, να χαρώ, να λυπηθώ, να βρίσω, τι να πω; Τα προβλέψαμε, το λέγαμε όλοι που μένουμε εδώ».

Στην πορεία, ο ηθοποιός ανέφερε ότι είχε σχεδιάσει να πάει με φίλους του στο εξοχικό του εκεί σήμερα, λόγω των γενεθλίων του.

«Ήταν να πάω σήμερα που έχω τα γενέθλιά μου και είχαμε καλέσει κάποιους φίλους για να τα περάσουμε παρέα και μου τηλεφώνησε ο Γιοκαρίνης και μου λέει: “Αδελφέ μου, καίγεται ο Βαρνάβας”. Έπαθα σοκ μετά, όταν είδα τι συνέβαινε. Και καταλαβαίνεις, περάσαμε ξάγρυπνοι όλο το βράδυ στα τηλέφωνα να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πυρκαγιά» είπε.

Τέλος, ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε συνέντευξη που έδωσε πριν από καιρό, στην οποία είχε εκφράσει την ανησυχία του για το ξέσπασμα πυρκαγιών στην περιοχή του Βαρνάβα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αρδένες Νο2-Ρωσικό ΜΜΕ: Εκατό Γάλλοι μισθοφόροι εξοντώθηκαν μέχρις ενός-Ρώσος Στρατηγός Ιβασώφ: “Η Wagner θα ξεπληρώσει τον θάνατο των δικών μας”

Οι Ουκρανοί δεν είναι πλέον σε θέση να προελάσουν και οποιεσδήποτε απόπειρες τους ματαιώνονται μαζικά από το ρωσικό...