Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σέρρες: Έκανε το εμβόλιο στο σπίτι και πέθανε λίγο αργότερα μπροστά στη γυναίκα του

Την ζωή του έχασε χθες ένας κάτοικος Σκουτάρεως στις Σέρρες, λίγη ώρα μετά το εμβόλιο για τον κορονοϊό που έκανε σπίτι του. Ο 60χρονος αμέσως μετά τον εμβολιασμό του με το πρόγραμμα «Εμβολιασμός κατ οίκον» δεν αισθάνθηκε καλά και λίγο αργότερα κατέληξε.

Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί, διαπίστωσε τον θάνατό του και μετέφερε την σορό του στο νοσοκομείο Σερρών για νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής και αναμένεται να δείξει από τι προήλθε ο θάνατος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο εκλιπών δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά ήταν υπέρβαρος. Το εμβόλιο έκανε ταυτόχρονα και η σύζυγός του, χωρίς ευτυχώς προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από γιατρούς, ο θάνατός του, δεν σχετίζεται με το εμβόλιο, καθώς όπως λένε είναι πολύ σύντομος ο χρόνος του θανάτου από τη στιγμή που το έκανε. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται απαντήσεις εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...