Κοινωνία

Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη: Κρίσιμες ώρες για 26χρονη έγκυο-Ίσως προχωρήσουν σε καισαρική οι γιατροί

Ανησυχία για την υγεία 26χρονης εγκύου από τη Δράμα που νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τιον ΑΝΤ1, η γυναίκα διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ίσως οι γιατροί προχωρήσουν σε καισαρική τις επόμενες ώρες, σε περίπτωση που χρειαστεί να τη διασωληνώσουν. Σημειώνεται, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ότι η 26χρονη δεν έχει εμβολιαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα, στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται διασωληνωμένο με κορονοϊό και ένα βρέφος τεσσάρων μηνών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την Κομοτηνή το Σάββατο με αναπνευστική δυσχέρεια. Αν και του χορηγήθηκε οξυγόνο οι γιατροί έκριναν τελικά το πρωί της Δευτέρας ότι έπρεπε να διασωληνωθεί με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το βρέφος των 4 μηνών δεν πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...