Κοινωνία

Χαλκιδική: Ο δήμος Πολυγύρου δεν άφησε ξαπλώστρα για ξαπλώστρα

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6:30 π.μ. με δύο φορτηγά του δήμου και ένα μηχάνημα, με την συνδρομή της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, κάποιοι από τους παραθεριστές που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μαζέψουν τα πράγματά τους, ενώ όσοι δεν πρόλαβαν, έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου στον Πολύγυρο, όπου φυλάσσονται.

«Έχουμε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα, ότι θα προχωρήσουμε στον καθαρισμό των παραλιών από ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς, όπως έχουμε επισημάνει το πάκτωμά τους είναι παράνομο. Δε γίνεται κάποιοι παραθεριστές, να οικειοποιούνται τις παραλίες. Μπορεί όλα τα προηγούμενα χρόνια να υπήρχε ανοχή σ’ αυτήν την παρανομία, αλλά αυτό πρέπει να τελειώνει. Είναι θέμα σεβασμού προς όλους», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Βασίλης Φαρδογιάννης.

Επισήμανε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση θα επαναλαμβάνεται, μέχρι να γίνει αντιληπτό ότι οι παραλίες θα πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...