Κοινωνία

Ηράκλειο: Στον Εισαγγελέα η δικογραφία για τους θερμόαιμους Κρητικούς

Πρόκειται για 4 ή 5 άτομα, εκ των οποίων η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει δύο αλλά δεν τους έχει συλλάβει λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η δικογραφία πάντως αφορά σε 4 άτομα.

Στο μεταξύ είναι σοκαριστικές οι εικόνες του 49χρονου άνδρα που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τη βαναυσότητα των χτυπημάτων που του κατάφεραν στο κεφάλι οι θερμόαιμοι κρητικοί, τόσο με τα χέρια όσο και με τα πόδια τους αλλά και με μια καρέκλα.

Ο ομογενής, ο οποίος είχε βγει για να διασκεδάσει με τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά, αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα, αφού η κατάστασή του καλυτερεύει, μετά και από το χειρουργείο στο υπεβλήθη στη γνάθο του. Σύμφωνα με το διευθυντή της γναθοχειρουργικής κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργο Μαστοράκη, τα τραύματα του 49χρονου παρουσιάζουν βελτίωση, δεν θα του αφήσουν μόνιμη βλάβη και δεν θα χρειαστεί να κάνει δεύτερο χειρουργείο.

Χθες μάλιστα, τον τραυματία επισκέφθηκε η πρέσβης του Καναδά Άννα – Καρίν Άσελιν, που ήρθε στο Ηράκλειο με πρωινή πτήση για να λάβει ενημέρωση από τους γιατρούς του ομογενή, ενώ στη συνέχεια μετέβη και στην Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των ερευνών για τη σύλληψη των δραστών. .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...