Κοινωνία

Στα όρια τους και οι νοσηλευτές για τους αρνητές: «Λένε πως τους δίνουμε ασετιλίνη αντί για οξυγόνο»

Τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι υγειονομικοί, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό, αλλά και τους αρνητές της πανδημίας, περιέγραψε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Τουχτίδης, μιλώντας στον Real Fm 107,1 Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ακούμε καθημερινά «σημεία και τέρατα. Αντιμετωπίζουμε την τρέλα του καθενός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τουχτίδης και ανέφερε περιστατικά αρνητών που πετούν τις μάσκες οξυγόνου και βγαίνουν στους διαδρόμους ή βιντεοσκοπούν με τα κινητά τηλέφωνα νοσηλευτές και γιατρούς την ώρα που διασωληνώνουν ασθενείς.

Επίσης, αποκαλύπτει δηλώσεις αρνητών που σοκάρουν: «Μας λένε ότι τους δίνουμε ασετιλίνη αντί για οξυγόνο για να πεθάνουν…»!

Ο κ. Τουχτίδης αναφέρθηκε και στην τελευταία εφημερία του Παπαγεωργίου, που έληξε το πρωί της Δευτέρας (15.11.2021), λέγοντας ότι στα επείγοντα προσήλθαν πάνω από 700 άτομα, από τα οποία το 30% με υποψία για covid.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...