Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χαλάνδρι-Πυροβολισμός οφθαλμίατρου: Νέες αποκαλύψεις για τη 49χρονη-Απειλούσε να ρίξει την κόρη της από το μπαλκόνι

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο οφθαλμίατρος, τον οποίο πυροβόλησε τέσσερις φορές η μητέρα της κόρης τους στο Χαλάνδρι, την ώρα που νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στις σκιώδεις πτυχές της προσωπικότητας της 49χρονης εικαστικού, ο πρώην σύντροφός της περιγράφει όσα έζησε στο πλευρό της. Από τη μέρα που γνωρίστηκαν, φτάνοντας στο σημείο να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης πριν από πέντε χρόνια, μέχρι τον επεισοδιακό χωρισμό τους και τις επιθέσεις που ακολούθησαν ακόμα και με σπρέι πιπεριού.

Μιλώντας στο MEGA, υποστηρίζει ότι είχε γίνει επιθετική, ενώ παρά το γεγονός ότι είχε καταθέσει κι αυτός αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην ουσία το αναίρεσε προσπαθώντας να τη βοηθήσει.

«Στο παρελθόν κινήθηκε εναντίον μου, δηλαδή δεν είχε αντίληψη των πραγμάτων. Είχαν γίνει διάφορα επεισόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο πρώην σύντροφος της 49χρονης, τη χαρακτηρίζει «άτομο εμμονικό με μια συμπεριφορά που από κάποια στιγμή και μετά, έφτασε στα όρια της ψύχωσης».

«Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της για να πάει το παιδί στην αστυνομία. Ήταν παράλογη, εμμονική, δεν ήταν λογική. Όλους τους έβλεπε εχθρούς», συμπληρώνει.

Όπως εκμυστηρεύτηκε επίσης ο πρώην σύντροφος της κατηγορουμένης, δικηγόρος στο επάγγελμα, γνωρίστηκαν το 2016 όταν με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού της. Σύναψαν σχέση και άρχισαν να συγκατοικούν.

«Στην αρχή δεν φαινόταν κάτι τέτοιο, στην πορεία όμως ξετυλίχθηκαν κάποια θέματα συμπεριφοράς», συνέχισε.

Ήταν η εποχή που η ένταση στη σχέση της με τον οφθαλμίατρο και πατέρα του παιδιού της, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε παράνομο δεσμό, είχε φτάσει στο «κόκκινο».

Φέρεται μάλιστα να είχε κάνει τη ζωή του θύματος,, όπως υποστήριξε, στενός φίλος του, κόλαση.

«Υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η 49χρονη είχε καταδικαστεί πριν από περίπου 5 χρόνια σε 10 μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντι στον γιατρό. Εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από τον γιατρό και από τη σύζυγό του, την οποία έχει χτυπήσει δυο φορές», αποκάλυψε φίλος του τραυματισμένου οφθαλμίατρου.

Παράλληλα, σημειώνει πως «ο ψυχικός της κόσμος είναι διαταραγμένος», ενώ η κατάστασή της «και με το πέρασμα του χρόνου, όπως μας λένε δύο άτομα που τη βλέπουν, δείχνει να επιδεινώνεται».

Σύμφωνα πάντα με τον φίλο του 68χρονου, η εικαστικός ζούσε εκβιάζοντας και αποσπώντας λεφτά.

Συγκεκριμένα, του οφθαλμίατρου φέρεται να του είχε πάρει πάνω από 100.000 ευρώ, καθώς, όπως υποστηρίζει «πήγαινε διαρκώς στο ιατρείο και στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο γιατρός και έκανε επανειλημμένως φασαρίες. Τον έχει χτυπήσει μέσα στο νοσοκομείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Φασαρίες και κάτω από το σπίτι του γιατρού. Για να τον ρεζιλέψει φώναζε στη γειτονιά "θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά". Και το έχει βάλει σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο. Δηλαδή όλη η οικογένειά του ζούνε ένα δράμα», συνεχίζει.

Τελικά ο δικηγόρος χωρίζει από τη 49χρονη με αποτέλεσμα να μπει κι εκείνος στο στόχαστρό της, ενώ η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της 13χρονης σήμερα κόρης της, φαίνεται πως ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την ψυχολογία της.

«Στο παρελθόν είχαν γίνει δικαστήρια για τη διατροφή του παιδιού. Είχε οριστεί το ποσό και ο γιατρός ήταν συνεπής. Όμως η κυρία του ζητούσε ανέκαθεν περισσότερα. Και γενικά ο σκοπός ήταν να χωρίσει ο γιατρός και να πάει να ζήσει μαζί της. Όταν κατάλαβε ότι δεν θα συνέβαινε αυτό, άρχισε να προσπαθεί εκδικητικά να του αποσπάσει επιπλέον χρήματα και να διαλύσει την οικογένειά του», προσθέτει ο στενός φίλος του τραυματισμένου γιατρού, σημειώνοντας πως «παγιδεύτηκε και βρέθηκε χωρίς να το περιμένει μπλεγμένος σε μια ιστορία γεμάτη αδιέξοδα».

Έτσι περιγράφουν όσοι γνώριζαν την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον γνωστό γιατρό στο Χαλάνδρι. Ήταν αποφασισμένη να δώσει στην ολέθρια σχέση το τέλος που ήθελε η ίδια.

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook κατηγορούσε συνεχώς τον γιατρό. «Ο βιολογικός πατέρας της κόρης μου την έχει απαγάγει μαζί με το κτήνος σύζυγό του. Ήταν το 2008 όταν με βίασε, ενώ ήταν και παραμένει παντρεμένος και ήμουν παντρεμένη. Στόχος να αποκτήσει πρόσβαση στην περιουσία μου» ανέφερε, ενώ δεν δίστασε να αναρτήσει προσωπικές τους συνομιλίες.

– «Ευτυχώς το παιδί είναι μαζί μου και ζει μια φυσιολογική ζωή αν ήταν μαζί σου στην κατάσταση που είσαι δεν τολμώ να το σκεφτώ», της έγραφε ο γιατρός.

– «Πώς είμαι; Όταν ζούσε μαζί μου 7 χρόνια και προσπαθούσα να την σώσω από απόπειρες αρπαγής και δεν τα κατάφερα», του απαντούσε…

Εν τω μεταξύ, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, το 2017 ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά της 49χρονης καθώς η εικαστικός δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι που είχε πάρει για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο.

Το σοκαριστικό είναι ότι αφού η γυναίκα αντιλήφθηκε πως τα ίχνη της παρακολουθούνταν και τελικά οι Αρχές έφτασαν στην πόρτα της, απειλούσε να ρίξει την μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλυτώσει τη σύλληψη.

Του έκρυβε την πραγματική της ταυτότητα

Παράλληλα, ο φίλος του οφθαλμίατρου αποκάλυψε πως του είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, όπως και την καταγωγή, αλλά και το όνομά της, υποστηρίζοντας ότι είναι Ιταλίδα.

«Η σχέση αυτή κράτησε γύρω στους 6 μήνες συνολικά. Όταν γεννήθηκε το παιδί, ο γιατρός, παρότι δεν είχε βγει ακόμα το τεστ πατρότητας, ανέλαβε τις ευθύνες του. Το αναγνώρισε και της έδινε 2.000-3.000 ευρώ τον μήνα», είπε, καταλήγοντας για τον «πόλεμο» με τον πατέρα του παιδιού της που έδειχνε να φουντώνει με το πέρασμα του χρόνου:

«Έχει κατηγορήσει φίλους του γιατρού οι οποίοι έχουν έρθει σαν μάρτυρες κατηγορίας και οι οποίοι ούτε καν έχουν δει ποτέ το παιδί στη ζωή τους, τους έχει κατηγορήσει για ασέλγεια. Δηλαδή η γυναίκα είναι εντελώς αδίστακτη».

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αλλά και για ενδοοικογενειακή βία.

«Παραβίαζε συνεχώς τα ασφαλιστικά μέτρα – Είχε εμμονές»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του τραυματία γιατρού, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, υποστήριξε πως η 49χρονη είναι ένα διαταραγμένο άτομο, ενώ παραβίαζε συνεχώς τα ασφαλιστικά μέτρα.

«Έχω χαρακτηρίσει τη σχέση τους κόλαση, έτσι όπως την έχω βιώσει εδώ και 13 χρόνια. Πρόκειται για ένα σατανικό άτομο, είχε εμμονές, φαντασιώσεις, ζούσε με ψευδαισθήσεις. Ο γιατρός αναγνώρισε το σφάλμα του και ήταν υπεύθυνος για το παιδί του. Πήρε την επιμέλειά του, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αφού εξήγησε ότι είχε βγει δικαστική απόφαση για ασφαλιστικά μέτρα και δεν έπρεπε να τον πλησιάζει στα 100 μέτρα, αυτή «δεν καταλάβαινε τίποτα και έκανε τα πάντα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της».

Καταλήγοντας σχετικά με την κατάσταση του άτυχου οφθαλμίατρου, είπε πως είναι καλύτερα, ωστόσο οι σφαίρες τού έχουν δημιουργήσει σοβαρή ζημιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
άρμα μάχης σε ποταμό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνική τραγωδία! 800 Ουκρανοί στρατιώτες αφανίστηκαν στον ποταμό Δνείπερο σε αυτοκτονικές αποστολές -Με «κρέμασμα» απειλούν τον στρατηγό που τις διέταξε

Ο Ουκρανός στρατηγός Σοντόλ δέχεται απειλές και κριτική από όλη την χώρα μετά τις αυτοκτονικές αποστολές απόβασης στον...