Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λαμία: Απίστευτο - Δάσκαλος έδειρε γονιό μέσα στο σχολείο

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr ο δάσκαλος που έχει έρθει από άλλο μέρος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, συμπεριφέρθηκε άσχημα σε μικρό μαθητή που πρόσφατα μάλιστα βίωσε και την απώλεια της μητέρας, με αποτέλεσμα το παιδί να βάλει τα κλάματα.

Όταν ο γονιός πήγε στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, ο τελευταίος τον ξυλοκόπησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να σταματήσει.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, για τον οποίον έχουν προκύψει κι άλλες καταγγελίες. Μάλιστα το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, το είχε πρώτο θέμα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του από τη σχολική μονάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...