Κοινωνία

Αχαΐα: Συνελήφθη ζευγάρι που διακινούσε ναρκωτικά σε 23 χρήστες

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους 

Δέκα ημέρες μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών στην οποία ήταν "εγκέφαλοι", συνελήφθησαν σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας άνδρας και μια γυναίκα που προμήθευαν με ποσότητες ναρκωτικών ένα "βαποράκι" το οποίο τις πωλούσε σε 23 χρήστες της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε βάρος του ζευγαριού είχε σχηματιστεί δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και εκκρεμούσε σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πατρών. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται ως την απολογία τους. Η εξάρθρωση του κυκλώματος είχε γίνει στις 26 Οκτωβρίου, όταν είχε συλληφθεί ένας Έλληνας που το τελευταίο διάστημα είχε προμηθευτεί τουλάχιστον τρεις φορές ποσότητες ναρκωτικών από το ζευγάρι και πραγματοποίησε τουλάχιστον 55 πωλήσεις στους 23 χρήστες, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν σε δύο τετράδια με σημειώσεις του δράστη.

Κατά την έρευνα που είχαν κάνει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας στην κατοικία του, είχαν βρεθεί ακόμη 280 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα τμήμα από κουτί αναψυκτικού και ένα πλαστικό παιχνίδι με υπολείμματα κοκαΐνης, ένα πλαστικό κουτί, με άγνωστη λευκή σκόνη για νόθευση ναρκωτικών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια επαναληπτική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής με 14 φυσίγγια, ένα μαχαίρι και 445 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ