Κοινωνία

Χανιά: Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο-χασισοκαλλιεργητή

Στο ποιμνιοστάσιο ενός κτηνοτρόφου σε περιοχή του Δήμου Χανίων έφτασαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. στο πλαίσιο εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της χασισοκαλλιέργειας και αντίκρισαν απλωμένους 80 κλώνους δενδρυλλίων κάνναβης που είχαν τοποθετηθεί εκεί για αποξήρανση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη και κατά την διάρκεια της έρευνας που συνεχίστηκε στο μαντρί κατασχέθηκαν ένα κιλό και 190 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στην συνέχεια οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τ.Α.Ε. κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε σε μια δύσβατη, δασώδη περιοχή κοντά στο ποιμνιοστάσιο και η φυτεία που διατηρούσε.

Εκεί, ξεριζώθηκαν 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με μια ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκε στον καλλιεργητή, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργειας και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...