Κοινωνία

Σχιστό: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση Ρομά σε πυροσβεστικό όχημα

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή του Σχιστού είδε το φως της δημοσιότητας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μια ομάδα νεαρών Ρομά (γύρω στα 4-5 άτομα) επιτέθηκαν απρόκλητα σε πυροσβεστικό όχημα έξω από το hotspot μεταναστών στο Σχιστό, γρονθοκόπησαν και λήστεψαν τους δύο πυροσβέστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://twitter.com/manosmeimarakis/status/1453472916759269378?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1453472916759269378%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1175924%2Fepithesi-se-purosvestiko-ohima-sto-shisto-deite-video-dokoumedo%2F

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν το όχημα ήταν σταματημένο σε φανάρι περιοχής του Σχιστού. Οι δράστες ακινητοποίησαν το όχημα και άρχισαν να χτυπούν με μανία τους πυροσβέστες. Ένα από τα θύματα της επίθεσης μάλιστα που ξυλοκοπήθηκε άγρια χρειάστηκε να διακομισθεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Προτού τραπούν σε φυγή οι δράστες, αφαίρεσαν από το όχημα εξοπλισμό και ασυρμάτους καθώς και χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...