Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γλυκά Νερά: Εικόνες από το κρεβάτι όπου ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν

Ανάμεσα στα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι άνδρες της σήμανσης είναι αυτά που βρήκαν στο κρεβάτι του ζευγαριού, εκεί που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι έπνιξε την 20χρονη κοπέλα.

Σε φωτογραφίες που αναμεταδίδει το MEGA, φαίνεται ότι οι αστυνομικοί έχουν ρίξει μια ειδική μαύρη σκόνη πάνω στο κρεβάτι, αποκαλύπτοντας έτσι τα σημάδια που άφησε ο δολοφόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες έχουν αφαιρεθεί για εξέταση γενετικού υλικού και άλλων αποτυπωμάτων. Αξιοπρόσεκτο είναι ότι στο στρώμα πάνω έχει μείνει κηλίδα από αίμα, στο σημείο ακριβώς όπου ήταν το κεφάλι της Καρολάιν, εκεί δηλαδή όπου προκλήθηκε ο ασφυκτικός της θάνατος.

Πάνω στο μαξιλάρι με το οποίο ο πιλότος έπνιξε την άτυχη κοπέλα, υπάρχει μια πατημασιά. Εικάζεται ότι προκλήθηκε μετά το έγκλημα, αφότου είχε αφαιρεθεί η μαξιλαροθήκη από τους αστυνομικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Καρολάιν κοιμόταν όταν ο 34χρονος πιλότος την αιφνιδίασε. Σύμφωνα με την ομολογία του στους αστυνομικούς, πήγε από πάνω της και άρχισε να την πιέζει με το βάρος του κορμιού του σχεδόν επί πέντε λεπτά, ώσπου εκείνη έπαψε να αντιδρά.

Δεν υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα, ούτε γενετικό υλικό τρίτου προσώπου, τίποτα που να υποδεικνύει ότι στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο σπίτι. Καταρρίπτεται ξανά λοιπόν το σενάριο περί ληστείας μετά φόνου που «έπλεξε» ο 34χρονος συζυγοκτόνος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...