Κοινωνία

"Μαϊμού" εμβόλιο: "Δεν ήταν εικονικός ο εμβολιασμός - Το βίντεο δεν αποδεικνύει τίποτα"

Στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση με τον «μαϊμού» εμβολιασμό που κατηγορείται ότι έκανε μία πλαστική χειρουργός στο ΙΚΑ της Λ. Αλεξάνδρας και για την οποία έχουν συλληφθεί επίσης, η γραμματέας της και μία νοσηλεύτρια που πραγματοποίησε τους εμβολιασμούς.

Η γιατρός αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες ενώ τονίζει πως υποπτεύεται ποιος κρύβεται πίσω από την πλεκτάνη που έχει στηθεί σε βάρος της.

Στο MEGA, μίλησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης γιατρού, Δημήτρης Κορμπάκης, ο οποίος τόνισε πως οι εντολίδες του δηλώνουν «αθώες» και πως «το εμβόλιο έχει γίνει».

«Ο χρόνος που χρειάζεται για να εκχυθεί η ουσία στο μπράτσο, είναι αυτός που φαίνεται στο βίντεο. Το εμβόλιο έχει γίνει. Οι εντολίδες μου δηλώνουν αθώες», αναφέρει χαρακτηριστικά σχολιάζοντας το επίμαχο βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπλέον, τονίζει ότι «είναι στο πρόγραμμα να υποβληθούν σε τεστ αντισωμάτων. Είχαν κάνει ήδη την πρώτη δόση από 31/08. Έχει την πρόθεση να κάνει τεστ αντισωμάτων. Αυτός πάντως είναι ο χρόνος να γίνει ένα εμβόλιο. Όσο πιο έμπειρος είναι ο νοσηλευτής, τόσο πιο γρήγορα το κάνει».

Σε άλλο σημείο, επισημαίνει ότι «με αυτό το βίντεο, δεν αποδεικνύεται τίποτα» ενώ ξεκαθαρίζει πως οι εντολίδες του δεν είναι αντιεμβολίστριες.

«Η νοσηλεύτρια έχει κάνει το εμβόλιο και το παιδί της», λέει χαρακτηριστικά ενώ για την γιατρό ανέφερε ότι «είναι δικαίωμά της να το κάνει έστω την τελευταία ώρα. Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε νωρίτερα. Ο γιατρός ήταν μέσα στην αίθουσα του εμβολιασμού, από όσο γνωρίζω» δηλώνει ο δικηγόρος.

 

Την Παρασκευή η δίκη - Οι κατηγορίες

Οι τρεις γυναίκες, μία νοσηλεύτρια, μία συνταξιούχος πλαστικός χειρουργός και μία συνεργάτης της γιατρού, είναι αντιμέτωπες, ανά περίσταση, με κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, συνέργειας στην πράξη, καθώς για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε χθες από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναμένεται να δικαστούν από το αυτόφωρο μονομελές Πλημμελειοδικείο την Παρασκευή.

Παράλληλα η εισαγγελία κράτησε αντίγραφο της δικογραφίας, προκειμένου να διενεργήσει έρευνα για να εξακριβωθεί, αν το περιστατικό που κατέγραψε κάμερα της αστυνομίας με εισαγγελική εντολή μετά από πληροφορίες, ήταν μεμονωμένο, ή αν προκύπτουν στοιχεία και για άλλες περιπτώσεις εικονικών εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...