Κοινωνία

ΠΚΜ: Εργασίες καθαρισμού στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών

Οι εργασίες καθαρισμού τεχνικών στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και για δύο εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στην είσοδο και έξοδο της Δορκάδας καθώς και στη διασταύρωση προς Καρτερές θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού τεσσάρων τεχνικών επιπλέον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας (όπου απαιτηθεί),  με ώρα έναρξης  στις 7:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα ανταλλαγή σφοδρών πυρών στα σύνορα Ινδίας και Πακιστάν – Απίστευτη δήλωση Πακιστανών συμβούλων για Ισραήλ και τακτικά πυρηνικά

Ποιο τρομερό σχέδιο απεργάζονται οι Πακιστανοί για το ύδωρ του Ινδού ποταμού- Είμαστε κοντά σε μια άκρως επικίνδυνη...
Εκκλησία 0

Ρώσος δημοσιογράφος: Η τηλεοπτική σειρά Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό μεταφράστηκε στα ρωσικά -Θα συγκλονίσει και την Ρωσία

Οι ανύπαρκτες πολιτιστικές και θρησκευτικές σχέσεις των δύο χωρών θα γεφυρωθούν από την εξαίρετη τηλεοπτική σειρά του...