Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: "Eπαγγελματική" η επίθεση σύμφωνα με μάρτυρα

Για "επαγγελματική" επίθεση μιλάει μάρτυρας - κλειδί στην υπόθεση της Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Αναμένεται να καταθέσει "σοβαρά" στοιχεία.

Σήμερα, μία μέρα μετά την εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο, μιλάει για την ίδια αλλά και για τη δική του κατάθεση που αναμένεται, καθώς ήταν ο πρώτος που είδε τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Η Ιωάννα είναι δυνατή, πήρε την κατάσταση στα χέρια της να ζήσει» δηλώνει αρχικά, μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος βρέθηκε και χθες στο δικαστήριο καθώς γνωρίζει την 34χρονη και όπως είπε, «η Ιωάννα ακούειβγάζει δικά της συμπεράσματα και θα δει την εξέλιξη».

«Περιμέναμε όλοι να γίνει το δικαστήριο, δυστυχώς δεν έγινε και η Ιωάννα ήταν δίπλα στους φίλους, σε όλους τους μάρτυρες και απλά άκουγε» προσθέτει.

Ο ίδιος θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας και δηλώνει πως «θα καταθέσω πάνω στη δίκη το τι έχω δει και το τι έχω ακούσει, όχι κάτι παραπάνω, για να βοηθήσουμε, να δούμε ακριβώς τι έχει γίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, όπως προσθέτει, τα στοιχεία που θα καταθέσει είναι «σοβαρά».

Αναφορικά με τη δράστιδα και την επίθεση είπε πως «ήταν πάρα πολύ επαγγελματικό αυτό που έγινε».

Μιλώντας για τη στιγμή της φρικιαστικής επίθεσης είπε πως «η Ιωάννα με τα πόδια, μέσα σε αυτό το χάος, μπόρεσε και έκανε τα βήματά της προς το φαρμακείο, μόνη της».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ