Κοινωνία

Καισαριανή: Παραλίγο...συμπλοκή με τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια συναυλίας αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, όταν η αστυνομία προσπάθησε να εμποδίσει τη διεξαγωγή της συναυλίας αλληλεγγύης στους πυρόπληκτουςτης Εύβοιας που διοργάνωσαν Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.

Πάντως με ανακοίνωση τους στα social media, ενημέρωσαν ότι τα ΜΑΤ τελικά αποχώρησαν και η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η κυβέρνηση και ο Δήμος Καισαριανής προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τη διεξαγωγή της φοιτητικής συναυλίας αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους, στέλνοντας τα ΜΑΤ απέναντι σε φοιτητές που έμπρακτα όλο το προηγούμενο διάστημα εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους, απέναντι σε μια συναυλία που διοργανώνεται από δεκάδες φοιτητικούς συλλόγους και συμμετέχουν εθελοντές πυροσβέστες στη δασοπροστασία! Κάτω από τις διαμαρτυρίες των φοιτητών και των κατοίκων της περιοχής οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν! Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά! Η μαζική συμμετοχή στη συναυλία είναι η καλύτερη απάντηση! Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και τον αγώνα μας!», έγραψαν σχετικά στη σελίδα τους στο Facebook.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Μεγάλες μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...