Κοινωνία

Ξεσπά ο πατέρας του μοντέλου με την κοκαΐνη: "Η κόρη μου είναι αθώα-Να λάμψει η αλήθεια"

«Η κόρη μου είναι αθώα. Είναι σοκαρισμένη γι’ αυτό που της έχει τύχει. Το παιδί έχει καταλάβει ότι λείπει η μάνα του, το παιδί το έχουμε προφυλάξει, ώστε να μην καταλάβει το παραμικρό… Να λάμψει η αλήθεια θέλουμε, δεν θέλουμε να κρυφτεί κάτι. Μόνο την αλήθεια, δεν ζητάμε κάτι άλλο. Να πολεμηθεί αυτό το ψέμα» είπε ο πατέρας του μοντέλου που προσπαθεί να σταθεί τόσο στην 9χρονη εγγονή του όσο και στην κόρη του, που είναι προφυλακισμένη με την κατηγορία της προμήθεια, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 31χρονη προφυλακισμένη συνεχίζει να αναφέρει τον άνδρα από το παρελθόν της, ο οποίος -όπως κατέθεσε στις Αρχές- είναι το πρόσωπο που την παγίδευσε. Όπως ισχυρίζονται μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της αλλά και ο νομικός της εκπρόσωπος, ακόμη και όταν το μοντέλο συνελήφθη ο άνδρας που κατονόμασε στις Αρχές φέρεται να του άσκησε πιέσεις μέσω τρίτων, προκειμένου να ομολογήσει ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο όχημά της 31χρονης, είναι δικά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...