Κοινωνία

Λιμενικό: Τραυματισμός ανήλικου λουόμενου από διερχόμενη λέμβο-Δύο νέες διακομιδές ασθενών

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, για τον τραυματισμό ανήλικου αγοριού (11 ετών) από διερχόμενη λέμβο, στην θαλάσσια περιοχή του λιμένα Πόλις Σταυρού Ιθάκης.

Συγκεκριμένα, κατά δήλωση του πατέρα του παθόντος, ο ανήλικος πραγματοποίησε βουτιά από την κεφαλή του λιμενοβραχίονα και κατά την ανάδυση του στην επιφάνεια της θάλασσας, χτύπησε το κεφάλι του στο κάτω μέρος του κινητήρα διερχόμενης λέμβου, την οποία χειριζόταν 28χρονος αλλοδαπός.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης με ιδιωτικό μέσο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εξήλθε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ιθάκης.

Δύο διακομιδές ασθενών από το Λιμενικό

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-60χρονης από τον λιμένα ν. Πάρου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 17 μηνών, από τον λιμένα Λιναριάς ν. Σκύρου προς τον λιμένα Κύμης, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΧΙΛΛΕΑΣ'' Ν.Π. 11282.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...