Κοινωνία

«Kullo»: Το τετράποδο λαγωνικό της ΕΛ.ΑΣ μυρίστηκε δέμα με κοκαΐνη

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία

Άλλη μια επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Kullo» της Δίωξης Ναρκωτικών, ο οποίος εντόπισε ένα δέμα με κοκαΐνη σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Μυτιλήνη και οδήγησε στις συλλήψεις παραλήπτη και αποστολέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχικά, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένας 25χρονος την στιγμή που παρέλαβε από την εταιρεία courier το δέμα που είχε μέσα 79 γραμμάρια κοκαΐνης η οποία προοριζόταν για πώληση σε τρίτους και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 2.300 ευρώ. Από την προανάκριση προέκυψε ότι αποστολέας του επίμαχου δέματος ήταν ένας 28χρονος από την Αττική.

Ο νεαρός εντοπίστηκε στην περιοχή του Αμαρουσίου και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 550 ευρώ και ένα πιστόλι ρέπλικα. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, προμήθεια, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...