Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νέες συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (εικόνες-βίντεο)

Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πολίτες που όπως αναφέρουν τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, το Σύνταγμα οι συγκεντρωμένοι στέλνουν τα συνήθη μηνύματα. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, συγκεντρώθηκαν 200 - 300 άτομα τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και εικόνες και φώναζαν συνθήματα κατά του εμβολιασμού.

Διαδηλωτές με… άρωμα Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα, οι αντιεμβολιαστές στην Θεσσαλονίκη διαμαρτύρονται και για το πιστοποιητικό εμβολιασμού. “Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid – 19” γράφει ένα κεντρικό πανό στην Θεσσαλονίκη που υπογράφει ο “Ιερός Λοχος 2012” ενώ τα συνθήματα που ακούγονται είναι κατά του κορονοϊού, των εμβολιασμών και των περιοριστικών μέτρων και υπέρ της Μακεδονίας και της πατρίδας!

Οι διαδηλωτές αντιδρούν, όπως λένε, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών και φωνάζουν επίσης “κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας”.

Έγιναν ήδη ομιλίες στην πλατεία του Λευκού Πύργου ενώ πλέον γίνεται πορεία προς το Δημαρχιακό Μέγαρο, την ΕΡΤ3 και στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι θα καταλήξουν στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σημειώνεται ότι οι διαδηλωτές είναι σαφώς κατά πολύ λιγότεροι από τις προηγούμενες κινητοποιήσεις. Διακριτική αλλά ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με το grtimes.gr, στην πορεία κεντρικά συνθήματα είναι τα εξής: “Πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ”, “Δε σηκώνουμε πολλά πολλά Χαρδαλιά”, “Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη”, “Πατρίδα, θρησκεία, ελευθερία”.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...