Κοινωνία

Η γραφιστική απόδοση του υποτιθέμενου "δράστη" της δολοφονίας της Καρολάιν

Η γραφιστική απόδοση του υποτιθέμενου "δράστη" της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Το σκίτσο που έφτιαξε η ΕΛ.ΑΣ με βάση τις περιγραφές του συζυγοκτόνου για τον «ληστή» που υποτίθεται ότι δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, παρουσίασε η εκπομπή «TLIVE», του Alpha.

Πρόκειται για την γραφιστική απόδοση του υποτιθέμενου «δράστη» της δολοφονίας της συζύγου του πιλότου, με βάση τις περιγραφές του συζυγοκτόνου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιέγραφε στις αρχές πώς έμοιαζε ο άνθρωπος που, σύμφωνα με το σκηνοθετημένο αφήγημά του, μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά με άλλους δύο «κακοποιούς» και έπνιξε την Καρολάιν.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η Αστυνομία χρησιμοποιεί τεχνολογικά μέσα ώστε να δημιουργήσει μία απεικόνιση του εκάστοτε υπόπτου, με βάση τα στοιχεία που δίνει ένας μάρτυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο μετέπειτα καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, έδινε περιγραφές των ματιών, της μύτης, του στόματος και γενικά, των χαρακτηριστικών του προσώπου, του ανθρώπου που -όπως υποστήριζε όλο αυτό το χρονικό διάστημα- είχε σκοτώσει την σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το σκηνοθετημένο αφήγημα του συζυγοκτόνου, είχε προλάβει να δει κάποια χαρακτηριστικά του ενός από τους τρεις «ληστές» που υποτίθεται ότι είχαν εισβάλει σπίτι τους.

Μαραθώνια απολογία του δράστη

Από το πρωί της Τρίτης, έχει ξεκινήσει η μαραθώνια απολογία του συζυγοκτόνου ενώπιων των ανακριτικών αρχών.

Ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Πάνοπλοι άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, οδήγησαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο- μέσα στο κτίριο των δικαστηρίων.

Μάλιστα, στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, οι οποίοι γιούχαραν τον γυναικοκτόνο, την ώρα που ερχόταν. Τον αποκαλούσαν «κτήνος»«τέρας» ενώ κάποιοι άλλοι τον έβριζαν.

«Δολοφόνε βιαστή, έπαιζες θέατρο με το κορίτσι τόσες μέρες» ακούστηκε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του δράστη έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αναφορικά με το σενάριο της ληστείας, ο 32χρονος πιλότος πρόκειται να ισχυριστεί πως αρχικά σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα, αλλά θα πει ότι δεν μπόρεσε να το οργανώσει στο μυαλό του γι' αυτό και έπρεπε - κατ' αυτόν - να δημιουργήσει ένα αληθοφανές σενάριο, οδηγούμενος έτσι στην σκηνοθεσία της ληστείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...