Κοινωνία

Αμαλιάδα: Συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω καλλιεργητή κάνναβης

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο ένας εκ των δραστών, ενώ ο συνεργός του αναζητείται

Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση που εκτελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας, εντοπίστηκε σε μια αγροτική περιοχή της Αμαλιάδας η αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν δυο Έλληνες.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες και τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον έναν από τους καλλιεργητές μέσα στον χώρο της φυτείας που αποτελούνταν από 83 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κατέσχεσαν και 230 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε ήδη τρυγήσει από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του που έχει ταυτοποιηθεί συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...