Κοινωνία

Μακρινίτσα: Πρόταση για επιμέλεια του παιδιού της 28χρονης στους γονείς της

Η εισαγγελέας ανηλίκων Βόλου πρότεινε να δοθεί η επιμένει του 2,5 ετών παιδιού της 28χρονης δολοφονηθείσας στη Μακρινίτσα, στους παππούδες του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η πρόταση κατατέθηκε την Τρίτη μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εισαγγελέας αποφάνθηκε πως το παιδί είναι ευτυχισμένο με τους γονείς της μητέρας του και η επιμέλειά του πρέπει να δοθεί σε εκείνους.

Η πρόταση αυτή διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, που αναμένεται να συνεδριάσει για να λάβει την τελική απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του παιδιού έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της μητέρα του μικρού αλλά και του αδελφού αυτής.

Έχει μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως το στυγερό έγκλημα, που είχε συγκλόνισε την κοινή γνώμη, σημειώθηκε στις αρχές Απριλίου στο σπίτι της οικογένειας της νεαρής μητέρας, όπου εισέβαλε ο εν διαστάσει σύζυγός της και σκότωσε την ίδια και τον αδελφό της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...