Βάνα Μπάρμπα
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βάνα Μπάρμπα: Υπερασπίζεται τον Πέτρο Φιλιππίδη η ηθοποιός

«Δύο τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι δεν είναι δυνατόν να τελέσουν αδικήματα, όπως ο βιασμός» έγραψε η ηθοποιός, «ξεχνώντας» ίσως ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Επιμένει στην υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη η Βάνα Μπάρμπα, παρά το γεγονός ότι τον ηθοποιό αυτή τη στιγμή βαραίνουν κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η ηθοποιός ξεκίνησε τη δική της γραμμή υπεράσπισης, όταν στις 15 Μαΐου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια..».

Έκτοτε, μοιράστηκε μερικές ακόμα αναρτήσεις, όπου εκφράζει ανοιχτά τη θέση της και για τον Γιώργο Κιμούλη (σ.σ. ο οποίος ωστόσο έχει κατηγορηθεί για ψυχολογικό bullying σε συμπρωταγωνίστρίες του και ουδεμία σχέση έχει με κατηγορίες περί σεξουαλικών αδικημάτων) και ενώ οι οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου κυριαρχούν στα σχόλια.

Η ίδια στηρίζει τη θέση της λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν δύο τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι να είναι υπεύθυνοι για τέτοιες πράξεις. 

Δείτε τις αναρτήσεις της:

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...