Κοινωνία

Ανήλικοι πιτσιρικάδες λήστεψαν και κατέστρεψαν νηπιαγωγείο στις Σέρρες

Έκπληκτοι έμειναν οι άνδρες της Αστυνομίας όταν διαπίστωσαν ότι οι βάνδαλοι που κατέστρεψαν ένα νηπιαγωγείο στις Σέρρες ήταν ανήλικοι και μάλιστα είχαν δράσει ως…επαγγελματίες!

Οι δύο πιτσιρικάδες, ηλικίας 9 και 12 χρονών, έσπασαν ένα από τα παράθυρα του νηπιαγωγείου, άρπαξαν έναν υπολογιστή, μια φωτογραφική μηχανή και μια κάρτα γραφικών, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτά. Στη συνέχεια, τα έκαναν όλα γυαλιά-καρφιά, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, ενώ έριξαν ακόμη και μπογιές σε ό,τι δεν είχαν κλέψει!

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παπά, στο πλαίσιο έρευνας για την υπόθεση του πρωτοφανούς βανδαλισμού, έφτασαν στα ίχνη των λιλιπούτειων διαρρηκτών και έμειναν άφωνοι, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι οι δύο μπόμπιρες είχαν δράσει τόσο επαγγελματικά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας, ενώ οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...