Κοινωνία

Ζάκυνθος: Κλοπή αξεσουάρ κινητών από μαγαζί

Παριστάνοντας τον πελάτη είχε μπει σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και τηλεφωνίας στη Ζάκυνθο ένας Έλληνας, αλλά κάποια στιγμή που οι υπάλληλοι ήταν απασχολημένοι με άλλους συναλλασσόμενους, έβαλε στην τσέπη τα αξεσουάρ που τον ενδιέφεραν.

Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά η κλοπή που έγινε το μεσημέρι της περασμένη Τρίτης εξιχνιάστηκε πριν παρέλθει το αυτόφωρο από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας κι έτσι συνελήφθη την Τετάρτη. Τα κλεμμένα αξεσουάρ βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο κατάστημα, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για κλοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Άρπαξε αντικείμενα από την αυλή σπιτιού

Στην αυλή ενός σπιτιού στην Άμφισσα τρύπωσε ένας Έλληνας και άρπαξε διάφορα αντικείμενα που ήταν αποθηκευμένα εκεί, όμως πριν καταφέρει να διαφύγει έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο δράστης συνελήφθη άμεσα και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Άμφισσας – Δελφών που διενεργεί προανάκριση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...