Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Λαθρέμπορος έκρυβε 85 κιλά καπνού στην αποθήκη

Βήμα προς βήμα ακολούθησαν τα ίχνη ενός Έλληνα που εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο καπνού οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς και δεν άργησαν να εντοπίσουν το διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως κρυψώνα για το παράνομο εμπόρευμα που διακινούσε.

Το σπίτι-αποθήκη εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης και οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τον ενοικιαστή, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο διαμέρισμα και σε ένα ακόμη όπου κατοικεί, βρέθηκαν 161 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 85 κιλά και 300 γραμμάρια ακατέργαστου καπνού!

Η ποσότητα του λαθραίου καπνού κατασχέθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...