Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λυδία Σέρβου: Ο συνθέτης μου είπε ωμά πως αν του «καθόμουν», θα είχα συμβόλαιο με δισκογραφική

Όσα έζησε με πασίγνωστο μουσικοσυνθέτη και τη σεξουαλική κακοποίηση που κατήγγειλε πως υπέστη από εκείνον σε ηλικία 15 ετών, αφηγήθηκε η Λυδία Σέρβου την Πέμπτη (04/02).

Για τη σεξουαλική επίθεση που κατήγγειλε πως υπέστη η τραγουδίστρια, Λυδία Σέρβου, από πασίγνωστο μουσικοσυνθέτη σε ηλικία 15 ετών, μίλησε την Πέμπτη (04/02) στην εκπομπή «TikTalk» του Αντώνη Σρόιτερ, που προβλήθηκε στον ALPHA. 

Στην αρχή, η Σέρβου αποκάλυψε πώς πήρε το θάρρος να καταγγείλει την προσωπική ιστορία της:

«Με το που άκουσα την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, "πνίγηκα" και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. [...] Κανένας άνθρωπος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο, ακόμα και για ώρες δημοσιότητας, δεν θέλει να ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Αυτές τις ημέρες "λιώνω" μέσα μου γιατί το "ζω" ξανά και θυμάμαι και άλλα πράγματα».

Η ίδια, στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν ιερέας και ήρθε σ' επαφή με τον μουσικοσυνθέτη και έτσι κανονίστηκε, σε ηλικία 15 ετών, η συνάντηση της τραγουδίστριας με εκείνον.

Έπειτα, δήλωσε πως είχε συναντηθεί, αρχικά, με τον μουσικοσυνθέτη για μισή ώρα και, στη συνέχεια, εκείνος τής ζήτησε ευγενικά να την ακούσει στο στούντιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατόπιν, η Σέρβου αφηγήθηκε την επίμαχη συνάντησή της με τον μουσικοσυνθέτη:

«Ανεβήκαμε σ' ένα σκοτεινό σαλόνι, που είχε μια περίεργη μυρωδιά, υπήρχαν τασάκια με αποτσίγαρα. Είχα εντυπωσιαστεί απ' ό,τι έβλεπα. Με ρώτησε αν ήθελα κάτι και του ζήτησα ένα ποτήρι νερό. Όταν γύρισε με το ποτήρι, ήταν γυμνός. Άρχισε ένα κυνηγητό στο σαλόνι και προσπάθησε να με φιλήσει. Μου είπε ότι δεν θα με άκουγε κανείς. [...] Όταν είδε ότι δεν θα γινόταν τίποτα, με άφησε να κλαίω σε μια γωνία και εκείνος μπροστά στον καθρέφτη αυτοϊκανοποιήθηκε. Το μαρτύριό μου κράτησε πάνω από μια ώρα».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ανέφερε πως ο μουσικοσυνθέτης τής είπε ώμα πως «αν του "καθόταν" σήμερα, αύριο θα είχε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία». 

Η Σέρβου πρόσθεσε:

«Μάλιστα, μετά ντύθηκε και μου ζήτησε να τραγουδήσω γιατί "χρωστούσε μια απάντηση στον πατέρα μου" όπως μου είπε, αλλά εγώ δεν ήθελα».

Όπως αποκάλυψε η Σέρβου, κατάφερε να φύγει παρακαλώντας τον και ο μουσικοσυνθέτης απείλησε την οικογένειά της και της είπε πως δεν επρόκειτο να κάνει καριέρα.

Αφού βγήκε από το σπίτι του μουσικοσυνθέτη, η Σέρβου δήλωσε πως ήταν σαν χαμένη και στον δρόμο σκεφτόταν τι θα έλεγε στην οικογένειά της, γιατί ο πατέρας της -εκείνη την εποχή- αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και φοβήθηκε την αντίδρασή του.

Επίσης, προσπάθησε να αποφύγει τον μουσικοσυνθέτη όταν εκείνος τηλεφωνούσε στο σπίτι της και είπε στην οικογένειά της πως «το σπίτι του (σ.σ. μουσικοσυνθέτη) ήταν τόσο κρύο και έτσι δεν μπόρεσε να τραγουδήσει».

Σε αλλο σημείο των δηλώσεών της, η τραγουδίστρια υποστήριξε πως «σιχάθηκε ακόμα και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που της επιτέθηκε σεξουαλικά ο συνθέτης, όπως και το έργο του».


Η Σέρβου παραδέχθηκε πως, ύστερα από τη σεξουαλική επίθεση, «δεν μπόρεσε να φλερτάρει ξανά γιατί δεν την ξέχασε ποτέ» και κατέφυγε στη βοήθεια ειδικών ενώ σκέφτηκε να καταγγείλει το περιστατικό, αλλά «φοβήθηκε τι θα έλεγε ο κόσμος».

Κατόπιν, η τραγουδίστρια τόνισε πως περίμενε ότι ο μουσικοσυνθέτης θα είχε σταματήσει αυτού του είδους τη συμπεριφορά λόγω της ηλικίας του αλλά, όπως έμαθε, συνεχίζει τα ίδια και υπάρχουν και άλλες γυναίκες -κατά τα λεγόμενά της- που έχουν βιώσει ανάλογα περιστατικά.

Ακόμα, η Σέρβου σημείωσε πως έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο και τόνισε πως δεν έχει τύχει να συναντηθεί ξανά με τον μουσικοσυνθέτη και -μέσω της εκπομπής- τον κάλεσε να ζητήσει «μια ειλικρινή συγγνώμη απ' όλες τις γυναίκες στις οποίες έκανε κάτι ανάλογο».

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η τραγουδίστρια κατονόμασε τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος -όπως υποστήριξε- της επιτέθηκε σεξουαλικά σε ηλικία 15 ετών, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...