Κοινωνία

Χαρδαλιάς για κορονοϊό: Είμαστε σε πλήρη επιφυλακή - Θα μπορούσε να "σκάσει" η Αττική (βίντεο)

Ο Nίκος Χαρδαλιάς άνοιξε τα χαρτιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο "Ενώπιος Ενωπίω". "Είμαστε σε πλήρη επιφυλακή" τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα.

"Έχουμε μια αύξηση κρουσμάτων στην Αττική. Θα μπορούσε να "σκάσει" η Αττική. Το monitoring είναι καθημερινό. Τα σχολεία άνοιξαν επειδή δεν είχαμε ενδοσχολική διασπορά" σημείωσε. "Ήταν προτεραιότητά μας να ανοίξουν τα σχολεία" συμπλήρωσε. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πιο αυστηρών μέτρων αν η κατάσταση με τον κορονοϊό δυσκολέψει. "Το Lockdown δεν είναι εύκολη απόφαση, υπάρχουν άνθρωποι από πίσω" ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά οι τελευταίοι κλάδοι που αναμένεται να ανοίξουν είναι η εστίαση και τα γυμναστήρια. Με περισσότερες πιθανότητες να ανοίξει η εστίαση στους εξωτερικούς χώρους πρώτα, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ο υφυπουργός έκανε και αυτοκριτική τονίζοντας ότι έχουν γίνει λάθη, αλλά "εμείς δεν πετάμε ποτέ το μπαλάκι στους πολίτες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...