Γώγος
Κοινωνία

Γώγος: Το άνοιγμα στην κανονικότητα να γίνει με διαβάθμιση

Ο Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής, στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρθηκε στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας μας, η οποία βρίσκεται σε lockdown μέχρι και τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο καθηγητής υπογράμμισε πως η επιστροφή στην καθημερινότητα πρέπει να γίνει βήμα – βήμα και να το παρακολουθούμε, ενώ το άνοιγμα της κάθε δραστηριότητας πρέπει να γίνει με διαβάθμιση.

Επίσης, το ποια θα είναι η δραστηριότητα που θα ανοίξει, όπως για παράδειγμα αν θα είναι το εμπόριο ή τα σχολεία, είναι επιλογή της κυβέρνησης.

Συμπλήρωσε επίσης ότι παράλληλα θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η αποτύπωση στην πορεία της πανδημίας, της εορτής των Θεοφανείων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...