Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Καρέ-καρέ η δράση του Αλβανού «μακρυχέρη» στην Αθήνα - Αρπάζει χρήματα από ταμεία και εξαφανίζεται (βίντεο)

Ο «μακρυχέρης» της Αθήνας που εκμεταλλεύεται την πανδημία και αδειάζει τα ταμεία από φούρνους και καφέ του κέντρου αποτελεί πονοκέφαλο για την Αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Αλβανό με ελληνική ταυτότητα, ο οποίος επισκέπτεται καφετέριες στις περιοχές του κέντρου και αρπάζει από μετρητά και προϊόντα μέχρι τσάντες, πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα υπαλλήλων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον ένα και πλέον χρόνο δράσης του, ο «ταχυδακτυλουργός» κλέφτης πραγματοποιεί τρεις με τέσσερις επιθέσεις σε καταστήματα, οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιησεί περισσότερες από δέκα και περιμένουν τα αποτελέσματα και από άλλες, ενώ η ακτίνα δράσης του ξεκινά από τους Αμπελόκηπους, τα Εξάρχεια και το Κολωνάκι και φθάνει μέχρι το Σύνταγμα και την Ακρόπολη.

https://www.youtube.com/watch?v=c3ygEGfTsVw

Μάλιστα όπως επισημαίνουν αστυνομικές «πηγές», πρόκειται για άτομο θρασύ και αδίστακτο που όχι μόνο δεν διστάζει να αρπάξει τα χρήματα από τα ταμεία την ώρα που οι υπάλληλοι έχουν γυρισμένη την πλάτη και φτιάχνουν τον καφέ που έχει παραγγείλει αλλά σε πολλές περιπτώσεις με το πρόσχημα ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ανεβαίνει σε πατάρια ή κατεβαίνει στα υπόγεια και «ξαφρίζει» τσάντες και κινητά υπαλλήλων  και ο,τι βρει μπροστά του.

https://www.youtube.com/watch?v=DkjNP2lBp3I

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...